In de Hoge Hoed Workshops

Zomerspecials in Dorpshuis de Kwaker, Westzaan

In de zomer verzorgen atelier In de Hoge Hoed en de Saense School voor Beeldende Kunst verschillende leuke en inspirerende workshops in Dorpshuis De Kwaker in Westzaan. Je hebt keuze uit een breed aanbod aan workshops.

Workshop Intuïtief schilderen – maandag 22 juli 9.30u, woensdag 7 aug 9.30u

In deze ontspannende workshop maak je kennis met intuïtief schilderen. We gaan mindfull, intuïtief en creatief op pad. Je maakt een mooi schilderij op intuïtie met diverse materialen en acrylverf.

Workshop Portret tekenen – vrijdag 26 juli 9.30u

Maak kennis met portret tekenen en tekenen met je rechter hersenhelft. In deze workshop ligt het accent op technisch tekenen, maar ook op het gebruik van licht en donker en compositie.

Ouder-kind schilderen – woensdag 7 augustus 13.30u

In de schoolvakantie kan je lekker creatief aan de slag, samen met je (klein-)kind. Tijdens deze workshop van 2 uur beleef je een leuke, creatieve middag.

Keramiekworkshop – dinsdag 30 juli 13.30u

Ontdek de creatieve wereld van keramiek en boetseer je eigen werkstuk en beschilder deze met engobe.

Levensecht Portret Schilderen – maandag 22 juli 13.30u

In deze magische schilderworkshop komt de ware kunstenaar in je naar boven. Met behulp van de Vullow schildertechniek met lichtprojectie maak je zelf een prachtig schilderij. Iedereen kan dit, ook als je nog nooit geschilderd hebt!

Mixed media workshop – vrijdag 26 juli 13.30u

Beleef een leuke, creatieve workshop, waarin je aan de slag gaat met acrylverf en gemengde technieken, zoals touwtjes, stiften, knoopjes, karton, papier-maché. 

Ontspannen schilderen workshop – dinsdag 30 juli 9.30u

Vind je het heerlijk om creatief bezig te zijn? Of zoek je juist een stukje ontspanning? In stilte of met rustgevende muziek onderzoek en ervaar je de creativiteit in jezelf.

Reserveer hieronder je workshop in Westzaan:

www.indehogehoed.nl/westzaan